Våra tjänster

Wappo erbjuder tjänster inom 3 områden: Digital produktion, drift och konsulttjänster inom IT med fokus på öppen källkod.

Vi kan hjälpa dig med:

  • Utveckling av webbplatser (Wordpress, Drupal eller Sitevision), kampanjer, appar, e-handel och webbaserade system.
  • Drift av Wordpress, Drupal och webbapplikationer inklusive test och uppdatering av säkerhetspatchar och backup varje timme.
  • Projektledning och externa resurser i IT-projekt, t ex integration av system mot en webbplats, databaser, IT-strategi, systemutveckling och säkerhet.

Digital produktion

Vi förverkligar era digitala projekt i de största plattformarna baserade på öppen källkod vilket gör att ni får full kontroll på slutprodukten oavsett om det är en webbplats, kampanj, app eller skräddarsytt system

Drift/Underhåll

Wappo har lång erfarenhet att sätta upp driftsäkra IT-miljöer med skalskydd och övervakning. Har ni högre krav på hosting än det som vanliga webbhotell tillhandahåller kan vi erbjuda ett alternativ med högre prestanda, mer frekvent backup och test och installation av säkerhetsuppdateringar på operativsystem och tjänster.

Konsulttjänster

Behöver du stöd eller en extra resurs i ett befintligt IT-projekt kan Wappo hjälpa dig. Eftersom vi inte jobbar med försäljning av licensierade produkter kan vi vara helt oberoende i val av system och leverantör och ge dig som kund förslag på den lösning som är bäst anpassad för ditt projekt.