Digital produktion

Vi förverkligar era digitala projekt i de största plattformarna baserade på öppen källkod vilket gör att ni  får full kontroll på slutprodukten.

Implementering av webbplats

Wappo bygger teman i CMS-verktygen Wordpress och Drupal. Vilket system som passar din lösning bäst hjälper vi dig givetvis med. Med vår långa erfarenhet av webbprojekt och olika CMS kan vi utifrån era mål och syften hitta den mest kostnadseffektiva lösningen.

Produktionen av webbplatsen kan starta direkt efter att en wireframe godkänts av slutkunden. Då finns möjligheten att börja fylla på information på webbplatsen tidigt i projektet, redan innan designen är klar!

All källkod lagras i GIT som du har full tillgång till och Wappo tar gärna ett helhetsansvar för hela webbplatsen inklusive drift och underhåll.

Skräddarsydda system

Med öppen källkod som bas kan vi utgå från färdiga (och testade) komponenter och effektivt ta fram anpassade system för just dina behov. Wappo har bland annat tagit fram webbaserade system för utskick av stora mängder fakturor med automatik, eventinbjudningar och medlemsregister kopplat mot abonnemang. En stor fördel med system baserade på öppen källkod är att du slipper licenskostnader och har större kontroll på källkoden. En större trygghet för dig som beställare helt enkelt.

Ny webbplats: Radiohjälpen

I samband med Musikhjälpens start den 12/12 i Örebro så lanserades även Radiohjälpens nya webbplats, ett projekt som vi på Wappo är lite extra stolta över!
 

Webbplatsen är utvecklad i Drupal 8 och den grafiska designen har tagits fram av vår partner reklambyrån Think Happy Thoughts.
 

Wappo fick uppdraget av Radiohjälpen sent i våras i konkurrens med två andra byråer och förutom projektledning och webbutveckling kommer vi även ha fortsatt ansvar för drift och löpande support av webbplatsen.
 

Örebroporten vässar kommunikationen med Drupal 8

Nu har vi släppt vår första webbplats i Drupal 8!

Knapp ett år efter lanseringen av Drupal 8 så har de flesta större modulerna anpassats för den nya versionen och systemet mognat så pass mycket att det nu är vårt förstaval när det gäller CMS.

Riktigt bra blev det också tycker vi och alla inblandade!

www.orebroporten.se

Samarbetspartner: Think Happy Thoughts och Svedberg Kommunikation

 

 

Hur mycket diktator är du?

"Hur mycket diktator är du" är ett test som anknyter till Länsteaterns nya föreställning UBU som spelas fram till den 22/10.
Testet mäter med glimten i ögat dina kvaliteter som diktator.

Idén är framtagen av reklambyrån Liljedal Communication och Wappo har anpassat lösningen för webben.

Ny webbplats i Sitevision till Laxåhem

Under våren har vi tillsammans med Think Happy Thoughts tagit fram en ny webbplats i CMS-plattformen SiteVision till bostadsbolaget Laxåhem.

Wappo är Sitevision-certifierade både i mallbygge och drift och har lång erfarenhet av att bygga webbplatser och integrationer mot externa system i verktyget.
SiteVision är till skillnad från andra verktyg vi rekommenderar licensbaserat, vilket innebär en månatlig eller årlig kostnad för att använda systemet.

Är du osäker på vilket CMS som passar dig bäst kan vi hjälpa dig med en helt opartisk analys. 

Gar-Bos nya webbplats i Drupal

Gar-bo och Liledals Communication har under våren tagit fram en ny webbplats i Drupal.
Wappo har tillsammans med Liljedals implementerat lösningen i Drupal och vi ansvarar även för drift och löpande underhåll av den tekniska plattformen.

Gar-Bo
Liljedal Communication

Sidor