Digital produktion

Vi förverkligar era digitala projekt i de största plattformarna baserade på öppen källkod vilket gör att ni  får full kontroll på slutprodukten.

Implementering av webbplats

Wappo bygger teman i CMS-verktygen Wordpress och Drupal. Vilket system som passar din lösning bäst hjälper vi dig givetvis med. Med vår långa erfarenhet av webbprojekt och olika CMS kan vi utifrån era mål och syften hitta den mest kostnadseffektiva lösningen.

Produktionen av webbplatsen kan starta direkt efter att en wireframe godkänts av slutkunden. Då finns möjligheten att börja fylla på information på webbplatsen tidigt i projektet, redan innan designen är klar!

All källkod lagras i GIT som du har full tillgång till och Wappo tar gärna ett helhetsansvar för hela webbplatsen inklusive drift och underhåll.

Skräddarsydda system

Med öppen källkod som bas kan vi utgå från färdiga (och testade) komponenter och effektivt ta fram anpassade system för just dina behov. Wappo har bland annat tagit fram webbaserade system för utskick av stora mängder fakturor med automatik, eventinbjudningar och medlemsregister kopplat mot abonnemang. En stor fördel med system baserade på öppen källkod är att du slipper licenskostnader och har större kontroll på källkoden. En större trygghet för dig som beställare helt enkelt.

Närkefrakt + Drupal = Sant

Närkefrakt använder Drupal och Wappo hjälper till med drift, utveckling och underhåll. Webbplatsen är kopplad mot Närkefrakts affärssystem och alla delägare och anställda kan logga in för att ta del av intern information. På sajten finns även möjlighet för privatpersoner att köpa jord och andra produkter på storsäck, en e-handel som är utvecklad i Drupal Commerce och kopplad mot extern kort och fakturabetalning.